کــــــــــافه کــتـــاب

وبلاگ کتابخانه شهید مطهری فامنین

کــــــــــافه کــتـــاب

وبلاگ کتابخانه شهید مطهری فامنین

کــــــــــافه کــتـــاب

کتابخانه عمومی شهید مطهری در سال 1370 در زمینی به مساحت 800 متر مربع و با 400 متر مربع زیر بنا افتتاح گردید.
این کتابخانه در خیابان شهید مطهری روبروی مسجد اعظم شهر فامنین واقع است.
کتابخانه شهید مطهری دارای سالن مطالعه، بخش مرجع، بخش کودکان، بخش نشریات، سالن آمفی تئاتر، و ایستگاه رایانه برای اعضا جهت جستجوی کتاب و استفاده از اینترنت پر سرعت می باشد.
کتابخانه در دو شیفت کاری صبح و بعداز ظهر ، روزهای زوج جهت استفاده خانم ها و روزهای فرد جهت استفاده آقایان می باشد.
ساعت فعالیت: 7:30 لغایت 19 (پنج شنبه ها تا ساعت 13:00)
شماره تماس: 08136823989

بایگانی

برگزاری نقد کتاب نامیرا

شنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶ ب.ظ


کتاب نامیرا اثر صادق کرمیار در کتابخانه عمومی شهید مطهری فامنین در تاریخ 1394/8/30 توسط رضا سلیمی نویسنده فامنینی به بوته نقد گذاشته شد.


خلاصه ای از نقد کتاب


ربیع جوانی از قبیله بنی کلب است او از مادر خود می شنود که پدرش در شام به خاطر امتناع از سب علی (ع) توسط عمال بنی امیه کشته شده است.اوبرای خونخواهی، از قبیله خود به علت پیمانش با بنی امیه نامیدشده و به جرم پیمان شکنی تهدید به کشته شدن می شود.عبدالله بن عمیر سرداری از بنی کلب به کمک اعتباری که بین قبیله خود و کوفیان دارد مانع کشته شدن ربیع می شد .در این اثنا یزید به دنبال اخذ بیعت از حسین بن علی (ع) است که موفق نمی شود و کوفیان از این فرصت جهت کسب مرکزیت اسلام و پیروزی در رقابت با شام از امام حسین (ع) دعوت به رهبری مسلمانان در مخالفت با حکومت یزید می نمایند.ربیع از سیاست چیزی نمی داند ولی کم کم در جریان موضوع قرار میگیرد و همراه دعوت کنندگان می شود. عبدالله بن عمیر مخالف هرگونه حرکت علیه یزید است چون او یزید را خلیفه مسلمانان می داند و هرگونه ایجاد شکاف در صفوف مسلمین را خیانت به اسلام و تضعیف نیروی اسلام می شناسد.

در این کتاب نقش افراد خالص پاک باخته به قیس بن مسهر صیداوی سپرده شده است هم او که با چند جمله عبدالله را از دوراهی تردید به شاهراه هدایت می کشاند و با شهادت خود اورا به امام حسین (ع ) پیوند می دهد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۳۰
کتابدار ...

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی